Nobel Biocare

Vill du arbeta i ett internationellt företag som bidrar till högre livskvalitet för många människor? Nobel Biocare söker nu en kvalitetstekniker, via AxÖ Consulting. Vi letar efter en självständig, noggrann och engagerad person med förmåga att fatta egna beslut. Är det dig vi beskriver, eller någon du känner, varmt välkommen att skicka in din ansökan eller tipsa en vän om rollen.

Arbetsbeskrivning

Som kvalitetstekniker ingår du i gruppen för frisläppning och mottagningskontroll. Du kommer att arbeta tillsammans med fyra andra kvalitetstekniker och en teamleader på QC, samt i nära samarbete med övriga kollegor på kvalitetsavdelningen, inköp och lager/godsmottagning samt produktion. Du samverkar även regelbundet med globalt inköp i Schweiz, kollegor i Yorba Linda (Kalifornien) samt med leverantörer. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

  • Genomföra mottagnings- och frisläppningskontroll.
  • Genomföra kontrollmätningar.
  • Utföra och kontrollera utfallsprover.
  • Ta fram kontrollinstruktioner (INI).
  • Genomföra interna utbildningar.
  • Vara delaktig i förbättringsgrupper.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som driven och självständig samtidigt som du är en lagspelare som ser vikten i av att kunna kommunicera och arbeta tillsammans. Då Nobel Biocare är ett innovativt bolag är det viktigt att du strävar framåt för att utvecklas med dem. För att lyckas i rollen ser vi även att du har kundens behov i fokus samtidigt som du kan prestera i pressade situationer. Då du kommer att hantera din egen arbetsbelastning krävs det att du är strukturerad, noggrann och självgående. Du behöver dessutom vara flexibel och effektiv för att kontinuerligt säkerställa kund- och verksamhetsbehoven på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens eller eftergymnasialutbildning.
  • God datorvana (MS Office, SAP).
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Arbetstid

Detta börjar som ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning. Du kommer arbeta dagtid.

Ansökan

Urval sker löpande, vi ser framemot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Nobel Biocare

Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations - from single tooth to fully edentulous indications. We offer dental implant systems, high-precision individualized prosthetics and CAD/CAM systems, diagnostics, treatment planning, guided surgery solutions and biomaterials. We support customers throughout their professional and practice development. Our headquarters is in Zurich, Switzerland, and we have approximately 2500 employees and 34 direct sales organizations worldwide.

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/21
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-02-16
Sista ansökningsdag 2018-04-01

Tillbaka till lediga jobb