Nobel Biocare

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag som är aktivt inom tandimplantat. Företaget har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen.

Nobel Biocare är inne i en spännande expansionsfas och behöver utöka personalstyrkan med en proaktiv och lösningsorienterad Gruppchef. På uppdrag av Nobel Biocare söker AxÖ Consulting dig som är redo för nya utmaningar och som drivs av att leda dina medarbetare med ett stort engagemang.

Som Gruppchef hos Nobel Biocare får du ett stort ansvar och möjlighet att få växa tillsammans med hela organisationen, varmt välkommen med din ansökan.

Nobel Biocare erbjuder:

  • En modern arbetsplats i stark tillväxt som förespråkar och uppmuntrar till yrkesmässig utveckling.
  • En högpresterande arbetsgrupp med bred teknisk kompetens.
  • Varierande, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.
  • Möjlighet att resa till Nobel Biocares olika siter, nationellt såväl som internationellt.

Vi söker dig

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten, har en ledarerfarenhet från processindustrin samt eftergymnasial utbildning inom en för tjänsten relevant inriktning.

Du har ett coachande ledarskap och drivs av att se andra människor växa. Ditt arbetssätt är processinriktat och präglas av struktur och kvalitetstänkande. Du beskrivs ofta som strategisk och analytisk i ditt förhållningssätt och du är skicklig på att fokusera på gemensamma mål och resultat. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har kunskap om och erfarenhet av maskinbearbetning, projektledning samt Lean och/eller Six Sigma.

Arbetsuppgifter för tjänsten 

Rollen som gruppchef innebär fullt ledarskap som innebär att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du har processansvar och säkerställer en effektiv process genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen. I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet. Till din hjälp har du skiftledare som hanterar de dagliga frågeställningarna. Ansvaret omfattar också uppföljning av budget och uppsatta mål.

I rollen som Gruppchef arbetar du även kontinuerligt med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde samt att följa upp KPI:er och kommunicera dessa till teamet och ledningsgruppen.

Du rapporterar till Produktionschefen.

Information och ansökan

Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare

Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials

Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/66
Kontakt
  • Linda Axäng, + 46 79 340 54 42
Publicerat 2018-04-11
Sista ansökningsdag 2018-05-06

Wróć do ofert pracy