AxÖ Consulting

Har du ett naturligt intresse för människor, HR- och personalfrågor? Vi söker en erfaren HR-generalist för ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Örebro län. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under ett till två år, med god chans till anställning direkt på företaget.

Arbetsbeskrivning

Som HR-generalist kommer du att arbeta brett med områden inom HR såsom rekrytering, Employer Branding, arbetsmiljö, arbetsrätt, kompetensutveckling och mycket annat. Uppdraget innefattar även deltagande i utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten och inom HR. Då rollen är både operativ och administrativ är du som person nyfiken och vill ligger steget före i din omvärldsbevakning av nyheter inom HR, arbetsmiljö, lagar och regler för att på bästa sätt hålla organisationen uppdaterad.

Vem söker vi?

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i dig själv. Som person är du inte rädd för att ta kontakt med andra människor och du kan hitta olika samarbetsvägar för att nå fram till andra människor. Du är dessutom flexibel, strukturerad och analytisk med en stark vilja att utvecklas ytterligare inom HR området.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Du som söker har universitets- eller högskoleutbildning, med HR-inriktning. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är van användare av Office-paketet samt har B-körkort. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av brett, kvalificerat och självständigt HR-arbete.

Information

Detta är en annons för ett längre konsultuppdrag som förväntas pågå under ett till två år. Uppdraget kommer vara placerat i Örebro län och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under ett till två år, med god chans till anställning direkt på företaget. Du kommer att arbeta dagtid.

Urval sker löpande, vi ser framemot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Vill du veta mer? Besök http://www.flyttatillorebroregionen.se/

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/64
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-04-06
Sista ansökningsdag 2018-04-22

Wróć do ofert pracy