Deform AB

Deform är ett snabbväxande formningsföretag med stora ambitioner inom huvudsakligen fyra affärsområden; tryckkärl, skydd, basindustri och heavy equipment. Kunderna finns i hela världen.

Trivs du som allra bäst i ett bolag med korta beslutsvägar men vill ändå ha möjligheten att få arbeta på en global marknad? Då har vi rollen för dig.

På uppdrag av Deform söker AxÖ Consulting en initiativrik, allsidig och noggrann konstruktör. Vi letar efter dig som motiveras av att arbeta i projekt där engagemang, driv och glädje präglar vardagen.

Deform erbjuder

Du kommer att välkomnas till en platt organisation som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet. Arbetet kommer att vara omväxlande och du kommer bli en viktig kugge i helheten. För Deform är det viktigt med hälsa och trivsel på arbetsplatsen och som personalförmån erbjuds bl.a fri tillgång till gym.

Arbetsbeskrivning

I rollen som konstruktör kommer du att leda och delta i olika utvecklingsprojekt samt arbeta med ritningsframtagning efter kundspecifikation. Du kommer även att beräkna materialspecifikationer, leda och utvärdera tester, konstruera och designa verktyg/fixturer samt förse försäljningsorganisationen och produktion med tekniska underlag och support.

Tjänsten innefattar resor såväl inom som utom Sverige i viss omfattning.

Profil

Vi ser att du som söker tjänsten brinner för att arbeta med dagens och morgondagens teknik. I rollen som konstruktör är du handlingskraftig och initiativrik och de som möter dig beskriver dig som en positiv och engagerad person. Där andra ser problem ser du utmaningar och möjligheter. Du motiveras även av att arbeta i ett lag där engagemang, driv och glädje präglar vardagen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning, med fördel inom maskin- eller materialteknik, eller innehar likvärdig erfarenhet. Du har även några års arbetslivserfarenhet av liknande roller inom verkstadsindustrin.

För att vara framgångsrik i rollen krävs mycket goda kunskaper i CAD, gärna i Inventor. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav. Andra språk är meriterande.

Du innehar B-körkort.

Information och ansökan

Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Deform

Deform AB utför avancerad tredimensionell formning och tillverkar komponenter av plåt till bl.a tryckkärl, skyddsfordon och ubåtar. Vi är mycket specialiserade och jobbar med kunder i hela världen. Vår vision är att leda formningsutvecklingen inom våra valda affärsområden, och sätter stolthet i hög kvalitet och tillförlitlighet. Idag har Deform 36 anställda och omsätter ungefär 50 miljoner kronor.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Degerfors
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/63
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2018-04-05
Sista ansökningsdag 2018-05-06

Wróć do ofert pracy