Ovako AB

Vill du vara med och förändra världen? Hos Ovako kan du göra det. Brinner du för utveckling och vill vara med Ovakos resa för att bli Europas bästa leverantör med produkter som alltid är kundens första val? Då är du rätt person för Ovako.

På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en Processutvecklare med framåtanda till Varmbearbetningen i Hällefors. Vi letar efter dig som vill stödja Ovako med teknisk kompetens och som brinner för processutveckling.

Ovako erbjuder dig:

  • En stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till karriär- och yrkesmässig utveckling.
  • Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession.
  • Engagerade kollegor och ett sammansvetsat arbetsteam

Arbetsbeskrivning

Tjänsten ingår i en grupp med kompetenta ingenjörer och tekniker som har till uppgift att stödja Ovako med teknisk kompetens. Som Processutvecklare kommer du att ha ett verksövergripande ansvar för varmbearbetningsområdet och du kommer att arbeta med nya och befintliga processer och arbetssätt för ditt ansvarsområde. Du kommer även att:

  • Arbeta med processoptimering, problemlösning och verksamhetsutveckling.
  • Ansvara för, och medverka i, förbättringsprojekt för att öka och förbättra kundnytta med avseende på säkerhet, kvalitet, effektivitet och produktivitet.
  • Följa upp och kommunicera pågående initiativ/förbättringsprojekt (dokumentation/visualisering) för relevanta intressenter.
  • Stödja och delta inom andra teknikområden vid behov.

Kompetenskrav

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en Högskoleutbildning inom Materialteknik, Maskinteknik eller motsvarande. Kunskaper och erfarenheter från varmbearbetningsområdet är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

I rollen som Processutvecklare är du van vid att arbeta självständigt. Du har dessutom framåtanda och ett stort intresse för förbättringsarbete och du tar egna initiativ och vill hela tiden utvecklas. För att lyckas i denna roll måste du vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga.

Om Ovako

Ovako är en ledande europeisk producent av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Ovako har 10 säljenheter som finns i Europa, Asien och Amerika. Affärsområde Cromax har produktion och försäljning i Sverige, Italien, Holland och Frankrike. Stabsfunktionerna består av Group Sales, Marketing & Technology, IT, Finance and Purchasing, HR & Communication och finns placerade i Sverige.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 3 040. För mer information besök oss på ovako.com

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällefors
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/62
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-04-03
Sista ansökningsdag 2018-04-24

Wróć do ofert pracy