Nobel Biocare

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag som är aktivt inom tandimplantat. Företaget har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen.

Vill du arbeta på ett expansivt, modernt och internationellt företag i framkant?

På uppdrag av Nobel Biocare söker AxÖ Consulting en QA-ingenjör till siten i Karlskoga. Vi letar efter dig som brinner för kvalitetsfrågor och som vill arbeta med att bland annat bygga, underhålla och förbättra Nobel Biocares kvalitetsledningssystem.

Arbetsbeskrivning

Som QA-ingenjör arbetar du på siten i Karlskoga och ansvarar för att tillhandahålla stöd till Nobel Biocare vad gäller kvalitetssäkringsfrågor. I rollen ingår ansvar för Nobel Biocares CAPA-system, att utföra och granska kvalitetsrelaterade trender, hantering av avvikelser och ändringshantering samt att delta som QA-representant i utrustningskvalificering och processvalideringsaktiviteter. Du kommer att arbeta tillsammans med dina globala kollegor såväl som kollegor på den lokala siten.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen som QA-ingenjör hos Nobel Biocare ser vi att du har en kandidatexamen i naturvetenskap eller teknik, alternativt har du en för tjänsten motsvarande arbetserfarenhet. Du har dessutom erfarenhet från Life Science, GMP och/eller Medical Device. Om du har jobbat med att utveckla kvalitetssystem är det ett extra plus. Du bör även ha goda kunskap i MS Office och du behärskar svenska såväl som engelska, i både tal och skrift.  

Profil

Vi söker dig som ser möjligheter i att utveckla och förbättra och som trivs med att arbeta i en global organisation. Vi tror att ansvarstagande, flexibel och samarbetsinriktad och hög integritet är ord som beskriver dig allra bäst.

Information och ansökan

Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nobel Biocare

Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from single tooth to fully edentulous indications. Nobel Biocare offer dental implant systems Individualized prosthetics and CAD/CAM systems Treatment planning Guided Surgery solutions Biomaterials

Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s ground breaking discovery of osseointegration in 1952. Since then, we’ve helped our customers treat millions of patients.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/61
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-03-29
Sista ansökningsdag 2018-04-29

Wróć do ofert pracy