AxÖ Consulting

För ett längre interimkonsultuppdrag söker AxÖ Consulting en skicklig process- och produktionsinriktad Controller. Vi söker dig som har några års erfarenhet som Controller och som drivs av att arbeta med analyser nära affärsbesluten.

Arbetsbeskrivning

Rollen som Controller innebär ett nära samarbete med övriga delar i organisationen där du spelar en viktig roll i att driva förbättringar och utveckla processer. Du är del av ledningsgruppen och rapporterar till och har ett tätt samarbete med VD. Du drivs av att finna och utveckla kopplingen mellan företagets strategi, mål, drivkrafter, styrning och uppföljning. Att ifrågasätta antaganden och vara proaktiv är egenskaper vi värderar högt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analys, kontrollrapportering och uppföljning av resultat i hela tillverkningskedjan inklusive projekt.
  • Månads- och årsbokslut i samarbete med centrala ekonomiavdelningen.
  • Produkt- och offertkalkylering samt lönsamhetsberäkningar.
  • Samordning av budget- och prognosprocesser.
  • Arbeta med processeffektivisering samt utveckling av våra ekonomiska rutiner och system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Tjänsten förutsätter god analytisk förmåga och förmågan att förklara komplexa samband. Vi tror att du har minst några års erfarenhet från Controlling. Om du dessutom har erfarenhet från redovisning/revision är detta positivt. Du är systemkunnig och van användare av MS Office. För rollen krävs goda språkkunskaper i engelska och svenska både i både tal och skrift.

Som person

Vi söker dig som är utåtriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Som person inger och bygger du förtroende, har god förmåga att kommunicera och kan med pondus diskutera olika frågeställningar. Du är även analytisk, handlingskraftig och pedagogisk. Avslutningsvis har du ett stort intresse av och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna.  

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/42
Publicerat 2018-03-05
Sista ansökningsdag 2018-04-09

Wróć do ofert pracy