BAE Systems AB

BAE Systems Bofors AB har ca 350 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. De huvudsakliga produkterna som tillverkas i Karlskoga är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. 

BAE Systems erbjuder

Som anställd hos BAE Systems får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. De är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter och internationella erfarenheter.

BAE Systems har program för personlig utveckling och erbjuder utbildning och vidareutveckling för dig som har ambitioner att växa både på ett personligt och ett kompetensmässigt plan. De vill att du ska trivas både på och utanför jobbet, därför satsar de på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som Programvaruutvecklare innefattar framförallt utveckling av realtidssystem i Linux. Det handlar om programmering av allt från styrsystem till att utveckla HMI för olika pjässystem. Utvecklingsmiljön är framförallt Linux men det kan även vara Windows.

Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Utveckla programvara i C/C++
  • Delta vid utveckling av ny Linux-baserad plattform inom våra projekt
  • Driftsätta operativsystem på nya hårdvaruplattformar
  • Genomföra tester av mjukvara 

Du blir en del av BAE Systems dynamiska och utvecklande miljö och kommer att ha ett nära samarbete med utveckling av produkter inom landområdet, men också ha många andra kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi tror att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom programvaruutveckling eller innehar likvärdiga kunskaper. Teknikområdet som arbetsgruppen arbetar inom kräver djup kunskap inom språk C/C++. Har du någon erfarenhet av programspråket ADA är det en fördel. Arbetet bedrivs i en agil utvecklingsprocess med närhet till både labb och riktig hårdvara. Kunskaper inom embedded Linux är ett krav och det är meriterade att ha arbetat med plattformar utan operativsystem.

Tjänsten kräver god initiativförmåga och en förmåga att arbeta strukturerat, du ska även ha lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi förutsätter att du har god förmåga att planera och dokumentera arbetet.

Som person är du drivande, nytänkande, strukturerad och tycker om att jobba i en kreativ miljö. Din kommunikativa sida är god och du har goda kunskaper i såväl svenska som i BAE Systems koncernspråk engelska i både tal och skrift. Vi ser även positivt på kunskap och tidigare erfarenheter från försvarsindustrin.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

BAE Systems strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare:

Ronald Pirhi, Unionen, 0586-733 606

Torbjörn Carlqvist, Akademikerföreningen, 0586-733 151

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/13
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-01-30
Sista ansökningsdag 2018-02-25

Wróć do ofert pracy