AxÖ Consulting

Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du ges värdefull erfarenhet inför din framtida arbetskarriär?

Vi söker ekonomi- och ingenjörsstudenter på högskole- och universitetsnivå för både längre och kortare uppdrag under sommaren 2018. Vi letar efter dig som vill omsätta din teoretiska kunskap i praktiken hos någon av våra kunder i Karlskogaregionen.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

AxÖ Consulting arbetar med att förse näringsliv och offentlig sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Våra kunder består av både små och stora företag inom olika branscher, varför vi söker personer med varierande utbildning och bakgrund.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är ekonomi- eller ingenjörsstudent på högskole- eller universitetsnivå. För att vara framgångsrik i rollen bör du även ha:

  • Goda kunskaper i svenska samt engelska, i såväl tal som skrift.
  • God datorvana.
  • Minst 2 års genomförda studier på eftergymnasial nivå.

Då många av AxÖ Consultings kunder arbetar inom läkemedels-, försvars- och tillverkningsindustrin är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet från någon av dessa branscher.

Ansökan och information

Denna annons är generell då vi ständigt letar efter kandidater till framtida rekryteringsuppdrag. Tjänsterna omfattar både hel- och deltid och avser ett sommarvikariat.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Svensson på patricia.svensson@axoconsulting.se eller på telefon 079-349 01 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Vill du veta mer? Besök http://www.flyttatillorebroregionen.se/

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anställningsform Praca letnia /Zatrudnienie sezonowe
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/10
Kontakt
  • Patricia Svensson, 0793490112
Publicerat 2018-01-19
Sista ansökningsdag 2018-03-04

Wróć do ofert pracy