Ovako - Placeringsort Hällefors

Finns din passion och drivkraft inom arbetsmiljö och utveckling? Trivs du som allra bäst när dina arbetsinsatser kan påverka och förbättra en hel arbetsplats?

På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en framåtsträvande och engagerad Arbetsmiljösamordnare. Om du tycker att det är lika viktigt med god arbetsmiljö som Ovako gör kan de vara arbetsgivaren för dig!

Ovako erbjuder:

  • En stimulerande arbetsplats med god möjlighet till karriär- och yrkesmässig utveckling.
  • Bra personalförmåner
  • Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession.
  • Engagerade kollegor och ett sammansvetsat arbetsteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som arbetsmiljösamordnare verkar du som expert inom arbetsmiljöområdet och stöttar verksamheten så att den sköts enligt gällande lagar och andra krav. Du driver på arbetet med arbetsmiljörelaterade frågor så att företaget hela tiden utvecklas och förbättras. I rollen ingår också kontakter med myndigheter och andra intressenter gällande arbetsmiljöfrågor.

Du kommer att vara den som utvecklar och driver Ovakos ledningssystem inom OHSAS 18001 (som är en del av bolagets integrerade ledningssystem för miljö, arbetsmiljö och energi). Arbetet omfattar även riskanalyser och olycksfallsutredningar. Befattningen ingår i SHE-organisationen i Hällefors.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för arbetsmiljöfrågor och som vill arbeta med förbättring och utveckling av verksamheten. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga samt är drivande, nyfiken och självgående. Du har även en tydlig struktur i ditt arbete samt god analysförmåga och kan förstå komplexa sammanhang.

Kompetenskrav

Vi ser att du som söker tjänsten har:

  • Relevant högskoleexamen gärna arbetsmiljöingenjör eller erfarenhet från arbetsmiljö- eller miljöområdet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har 3-5 års arbetslivserfarenhet från industri.

Information

Varmt välkommen med din ansökan, alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Om Ovako

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällefors
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2017/109
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-01-16
Sista ansökningsdag 2018-02-18

Wróć do ofert pracy