Saab Dynamics AB

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dynamics utvecklingsenhet leder utvecklingen av teknik, kvalitet, processer, metoder och verktyg för alla Dynamics understöds,- missil- och undervattensprodukter. 

Utvecklingsenheten består av ca 640 medarbetare varav 440 egen personal uppdelade på två orter, Karlskoga och Linköping. Vårt arbete sker ortsövergripande.  

Din framtida utmaning

Framtiden bjuder på många spännande utmaningar, dels inom pågående utvecklingsprojekten men också gällande nya affärer. Vi behöver dig som vill arbeta i en grupp med erfarna medarbetare och utveckla verksamheten och avdelningens ansvarsområde.

Vårt projektkontor ansvarar för projektledning och projektsupport. I projektsupport ingår controlling, planering och projektadministration men även riskhantering. Avdelningen hanterar även offert- och marknadsstöd. Projektkontoret driver utveckling inom metodik, process och verktyg för ovanstående områden. Avdelningen har ca 55 medarbetare varav 15 konsulter.

Du kommer att vara en viktig del i Utvecklingsenhetens ledningsgrupp som består av nio personer. I din organisation har du tre sektionschefer till din hjälp, två i Linköping och en i Karlskoga.

Den du är idag

Vi söker dig som är drivande, kommunikativ och med vana att samarbeta med andra. Du har ett prestigelöst arbetssätt och har en god förmåga att skapa förtroende i organisationen.

Du har en god affärsmässig förståelse och fokuserar på att arbeta operativt och få saker att hända samtidigt som du har en god förmåga att agera strategiskt och lyfta blicken. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, engagera och kommunicera kommer att sättas på prov. Du är flexibel, energifull, positiv och gillar att ha många bollar i luften. Du har givetvis ett gediget intresse för teknik.

Du är troligen civilingenjör och har flera års erfarenhet som projektledare men även som linjechef. Goda kunskaper i engelska förutsätts och internationell erfarenhet värdesätts.

Placeringsort är Linköping eller Karlskoga och inkluderar en del resor.Sökord: R&D, Forskning, Utveckling, Konstruktion, Elektronik, Mekanik, Ledarskap, Strategi

 Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/31
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2018-02-28
Sista ansökningsdag 2018-03-31

Tilbake til ledige stillinger