Arbetsort: Karlskoga

Vill du arbeta med utveckling av produktion, produkter och processer? Har du chefserfarenhet och goda ledaregenskaper?

På uppdrag av Recipharm Karlskoga AB söker AxÖ Consulting en Gruppchef till gruppen Processteknik och Dokumentation. Vi letar efter en kommunikativ ledare med förmåga att skapa goda resultat.

Recipharm erbjuder:

  • En miljöorienterad arbetsplats. Alla anläggningar, med något undantag, är certifierade enligt gällande standarder för såväl arbetsmiljö, miljö och kvalitet.
  • En växande arbetsplats med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.
  • Yrkesmässiga utmaningar till dem som vill, på alla nivåer.

Arbetsbeskrivning

Funktionen Processteknik består av process- och produktionsingenjörer, projektledare, tekniska koordinatorer och lokalt IS/IT. Funktionen ansvarar bland annat för att introducera nya produkter, samt för att driva fram processförbättringar och rationaliseringar i produktionen genom att utveckla och optimera processer.

I rollen som Gruppchef för gruppen Processteknik och Dokumentation har du personalansvar för processingenjörer, projektledare och tekniska koordinatorer. Dina medarbetares arbetsuppgifter är kopplade till både reguljär tillverkning och projektarbete. Erfarenhet av process- och projektledning samt riskanalyser är därför värdefullt, liksom goda kunskaper inom statistik.

Tyngdpunkten för tjänsten ligger på personalledning samt förbättrings- och utvecklingsarbete. I rollen ingår personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen har du en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta som chef i tillverkande industri, gärna inom läkemedels-, process eller livsmedelsindustrin. Du har dessutom erfarenhet av projektledning samt effektiviserings- och förbättringsarbete.

Tjänsten passar dig som är intresserad av ett varierande yrke där förutsättningarna för arbetsuppgifterna kan ändras snabbt. Som person är du serviceinriktad, analytisk och du trivs med att arbeta i team. I rollen som chef har du dessutom goda ledaregenskaper samt är öppen och drivande. 

Goda språkkunskaper, både i tal och skrift i svenska och engelska krävs.

Ansökan

Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Recipharm

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Vill du veta mer om Recipharm? Besök recipharm.com

Om Karlskoga

Med sina 30 000 invånare har Karlskoga ett naturskönt läge vid sjön Möckeln. Som bosatt i staden har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Att ta tåget eller bilen till mötet i Stockholm tar två timmar och Örebro flygplats når du inom 30 minuter.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök flyttatillkarlskoga.se

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/40
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2018-03-05
Sista ansökningsdag 2018-03-29

Terug naar vacatures