Ovako AB

Ovako finns representerat i mer än 30 länder och är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med Ovakos stål blir kundens slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en El-konstruktör till siten i Hällefors. Vi letar efter dig som brinner för förbättringsarbete och som har ett proaktivt och noggrant arbetssätt.

Ovako erbjuder dig

Som anställd hos Ovako får du inte endast goda arbetsvillkor utan även en stark organisatorisk gemenskap. Du erbjuds dessutom ett utvecklande arbete i en dynamisk miljö där man sätter kvalité och säkerhet i fokus.

Arbetsuppgifter

Som El-konstruktör kommer du att stötta anläggningarna i Hällefors med konstruktioner vid underhåll och ombyggnationer. I verksamheten sker ett kontinuerligt arbete med förbättringar och skyddsrelaterade insatser som behöver stöttning med konstruktionsarbeten. Som en del av Serviceavdelningen erbjuds du ett omväxlande arbete som bidrar till att utveckla och förbättra produktionslinjerna vid Ovako i Hällefors. Du kommer bland annat att medverka vid idrifttagning av produktionsmaskiner och ge support till Ovakos inhyrda konstruktörer. Du kommer även att delta i förprojekt vid större investeringsprojekt samt medverka i projekt som sakkunnig vid nyanläggning eller ombyggnationer.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en lämplig teknisk utbildning inom elkonstruktion, gärna på universitets- eller högskolenivå. Vi ser även att du har arbetat några år inom industri, gärna med erfarenhet från projektarbete.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, är välbevandrad inom maskinsäkerhetsnormer och elföreskrifter enligt ISO/CE-krav samt innehar goda kunskaper i AutoCAD Electrcal och Vault. Det är meriterande om du har kunskap inom processautomation och PLC-programmering.

Vi ser att du som söker tjänsten behärskar svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.

Profilbeskrivning

Som person har du ett strukturerat, ansvarstagande och flexibelt arbetssätt. Du tycker om att samarbeta och kommunicera med andra, har initiativförmåga, är öppen för förändringar och är nyfiken på nya lösningar. Vidare har du viljan att ta dig an nya utmaningar och du har lätt för att kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ovako

Ovako är en ledande europeisk producent av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Ovako har 10 säljenheter som finns i Europa, Asien och Amerika. Affärsområde Cromax har produktion och försäljning i Sverige, Italien, Holland och Frankrike. Stabsfunktionerna består av Group Sales, Marketing & Technology, IT, Finance and Purchasing, HR & Communication och finns placerade i Sverige.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 3 040. För mer information besök oss på ovako.com

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällefors
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/68
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-04-16
Sista ansökningsdag 2018-05-07

Retour aux postes vacants