Valfri placeringsort - gärna med närhet till någon av Ovakos siter.

Ovako finns representerat i mer än 30 länder och är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin.

Med Ovakos stål blir kundens slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter

Vill du arbeta på ett stålbolag som ligger långt fram i den digitala utvecklingen? På uppdrag av Ovako söker AxÖ Consulting en Qlik-utvecklare till Ovakos IT-avdelning. Vi letar efter dig som motiveras av utmaningar och som brinner för att utveckla dig själv och företaget som du arbetar på.

Ovako erbjuder dig:

  • En stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till karriär- och yrkesmässig utveckling.
  • Marknadsmässig kompensation och eget ansvar under frihet.
  • Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession.
  • Engagerade kollegor och ett sammansvetsat arbetsteam.
  • En tillåtande, stöttande och kreativ ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som Qlik-utvecklare kommer du att tillhöra Ovakos IT-avdelning och den nystartade BI-funktionen. IT-avdelningen arbetar med i princip hela Qliks produktportfölj i en komplex utvecklingsmiljö, som är under stor förändring. I rollen som Qlik-utvecklare arbetar du med många olika kontakter och du möter kontinuerligt Ovakos beställare, vilket innebär personer i alla delar och nivåer i företagets verksamhet.

Dina arbetsuppgifter innefattar alltifrån nyutveckling till förvaltning av befintliga Qlik-applikationer.

Ovakos datalager är uppbyggt på produkter från Microsoft (MS SQL).

Profilbeskrivning

Vi söker dig som har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, som är ansvarstagande och agerar proaktivt. Du tar egna initiativ och agerar utifrån de analyser och behov som finns. Du är verksamhetsorienterad och ser ett klart samband mellan informationslösningar och företagets konkurrenskraft. I rollen tänker du hela tiden utifrån kundens perspektiv, vilka värden som kan skapas av insikter från kvalitativ information.

Som person är du dessutom lösningsorienterad, öppen, nyfiken och kreativ. Du har viljan att bidra till teamets utveckling och du skapar nätverk genom gott samarbete. Nya och återkommande problem ser du som en självklarhet. I rollen som Qlik-utvecklare har du även en ifrågasättande approach och kan utmana existerande lösningar.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.  Du kan vara i början av din karriär inom ditt område, eller ha några års erfarenhet och är nyfiken på en ny utmaning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ETL, ITIL, molnlösningar samt verksamhetskompetens inom processindustri samt erfarenhet av att utveckla kvalitativa lösningar i QlikView, QlikSense och Nprinting. Även erfarenhet av relationsdatabaser och datamodellering är meriterande.

Ansökan och information

Valfri placeringsort, med fördel med närhet till någon av siterna.

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ovako

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Ovako har 10 säljenheter som finns i Europa, Asien och Amerika. Affärsområde Cromax har produktion och försäljning i Sverige, Italien, Holland och Frankrike. Stabsfunktionerna består av Group Sales, Marketing & Technology, IT, Finance and Purchasing, HR & Communication och finns placerade i Sverige.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Omsättningen 2017 uppgick till 783 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året drygt 3 000. För mer information besök oss på: ovako.com

 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/26
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-02-22
Sista ansökningsdag 2018-03-22

Retour aux postes vacants