Placeringsort: Karlskoga eller Örebro

Har du viljan att skapa nytta för såväl kunder som kollegor? Tycker du att det är viktigt att jobba på en arbetsplats där det finns utrymme för personlig utveckling? På uppdrag av Nobeli Business Support söker AxÖ Consulting en erfaren säljare inom Säkerhetstekniska systemlösningar.

Arbetsbeskrivning

Nobeli Business Support har verksamheter i Karlskoga och Örebro och vänder sig till privata företag och offentliga verksamheter. I tjänsten som säljare kommer du att arbeta med försäljning av tekniska säkerhetssystem såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem och brandlarm.

I rollen som säljare arbetar du tillsammans med andra säljare i företaget och rapporterar till Försäljningschef. Tjänsten innebär även samverkan med Affärsområdeschef Säkerhet, Säkerhetschefen, projektledare, projektörer och avdelningschefer inom tjänsteområdet Säkerhet. Tjänsten innefattar ansvar för bland annat:

  • Offert- och kalkylarbete i samverkan med projektledare, projektörer och avdelningschefer.
  • Avtalsarbete, uppföljning och avstämning med kund.
  • Överlämning till driften för genomförande.
  • Införsäljning och omvärldsbevakning.

Affärsområdet Säkerhet är certifierad anläggarfirma, inbrottslarm larmklass 3 av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering samt har behöriga ingenjörer inbrottslarm och CCTV. Nobeli Business Support är även certifierade inom kvalitetsledningssystem.

Vem söker vi?

I denna roll är det viktigt att du är noggrann, utåtriktad, social och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du har lätt för att ta ansvar, är flexibel och vill vara med och utveckla Nobeli Business Support. I rollen som säljare är du mån om att bygga och bevara relationer med kunder och samarbetspartners och du arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra för att driva säljprocesser. En av dina styrkor är din skicklighet på att skapa nya affärer och affärsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av komplexa affärer och B2B-försäljning, med fördel från säkerhetsbranschen. Du uttrycker dig dessutom obehindrat på svenska, i så väl tal som skrift.

Vi ser att du som söker tjänsten har kunskap om, för säkerhetsbranschen, relevanta lagar och regelverk samt har erfarenhet av offentlig upphandling. Har du erfarenhet av lås- och mekanik, säkerhetsskyddad verksamhet, projektering eller projektledning är detta meriterande.

Vi ser även att du har erfarenhet av att samarbeta med och förhandla med beslutsfattare samt offerera förslag på lösningar inom säkerhetsteknik.

Information och ansökan

Då tjänsten kommer att placeras i säkerhetsklass krävs medgivande till registerkontroll. B-körkort är ett krav då arbetet innebär resor i Karlskoga och Örebro med omnejd. Tjänsten ställer krav på svenskt medborgarskap.

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om Nobeli Business Support

Nobeli Business Support utvecklar och säljer service- och supporttjänster inom områden såsom Kommunikation och säkerhet, Lön och Personal samt Dokumenthantering.

Företaget har drygt 140 medarbetare och omsätter ca 180 MSEK.

Nobeli Business Support tillhandahåller tjänster som inte är kundernas kärnverksamhet. Tjänsterna omfattar lönehantering, inköp, patent, säkerhetsrådgivning, tekniska lösningar för säkerhet, spedition och arkivtjänster med fokus på digitala lösningar. Därtill bedriver Nobeli Business Support hotell-, restaurang- och konferensverksamhet då bolaget äger Bofors Hotel.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/54
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-03-09
Sista ansökningsdag 2018-04-06

Takaisin avoimiin työpaikkoihin