Arbetsort: Karlskoga

På uppdrag av Recipharm söker AxÖ Consulting en strukturerad och kommunikativ Planerare till siten i Karlskoga. Om du vill arbeta i en expansiv organisation där medarbetarna värderas lika högt som uppdraget kan Recipharm vara arbetsplatsen för dig!

Recipharm erbjuder:

  • En miljöorienterad arbetsplats. Alla anläggningar, med något undantag, är certifierade enligt gällande standarder för såväl arbetsmiljö, miljö och kvalitet.
  • En växande arbetsplats med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.
  • Yrkesmässiga utmaningar till dem som vill, på alla nivåer.

Arbetsbeskrivning

Som Planerare hos Recipharm är du är en viktig resurs i att, tillsammans med dina kollegor, hitta bästa lösningen för både kund och företaget. Du påverkar och påverkas mycket av omkringliggande funktioner. I planerarens arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Säkerställa att linjen produktionsplaneras optimalt samt boka batcher och utfärda körplaner.
  • Ansvara för operativ kontakt med kund, vilket innebär allt ifrån prognosanalyser, orderläggning till ordererkännande samt att säkerställa leverans.
  • Kommunicera internt med övriga delar i flödet för att tillsammans säkerställa daglig leverans.
  • Analysera kortsiktigt kapacitetsbehov (0-4 mån) och tillsammans med CSM arbeta för att kunna möta kundens behov av leverans både på kort och lång sikt.

Profilbeskrivning

För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har ett gott ordningssinne för att kunna arbeta strukturerat, planerat och organiserat. Du bör även vara flexibel och kommunikativ som person samt klara av att arbeta under tidspress. Att arbeta tvärfunktionellt är inga problem för dig då du trivs som allra bäst när du får samverka med andra människor. Detta i kombination med din innovativa sida och din förmåga att hitta alternativa lösningar gör dig till en mycket skicklig planerare.

Rollen kräver att du är mycket bra på att uttrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift, samt att du har god datorvana. Grundkrav är Officepaketet. Erfarenhet av M3 är meriterande.

Ansökan

Detta börjar som en visstidsanställning till 2019-06-30 med möjlighet till förlängning.

Urval sker löpande, alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Recipharm

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Vill du veta mer om Recipharm? Besök recipharm.com

Om Karlskoga

Med sina 30 000 invånare har Karlskoga ett naturskönt läge vid sjön Möckeln. Som bosatt i staden har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Att ta tåget eller bilen till mötet i Stockholm tar två timmar och Örebro flygplats når du inom 30 minuter.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök flyttatillkarlskoga.se

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/36
Kontakt
  • Tobias Björk, 070-977 51 00
Publicerat 2018-03-09
Sista ansökningsdag 2018-04-01

Return to job vacancies