Placeringsort: Karlskoga

Har du erfarenhet från tjänsteförsäljning, är van med kundkontakter och har drivkraften att göra vad som krävs för att göra kunden nöjd? Med hjälp av AxÖ Consulting söker Nobeli Business Support en utåtriktad säljare med sinne för affärsutveckling.

Om du vill arbeta på en familjär arbetsplats som förespråkar vikten av att ha roligt på jobbet kan Nobeli Business Support vara rätt val för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare rapporterar du till Försäljningschefen och arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra säljare inom Nobeli Business Support med att driva säljprocesser. Att förhandla med beslutsfattare och att samverka med Affärsområdeschef, projektledare och avdelningschefer är naturliga inslag i vardagen.

Vem söker vi?

I rollen som säljare ser vi att du är trygg med att skapa nya affärer och affärsmöjligheter. Då du blir ansiktet utåt för Nobelis verksamhet är det viktigt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är engagerad, handlingskraftig och snabb på att göra bedömningar av kundens potential och behov. Vidare trivs du med att fatta egna beslut och uppskattar att få ta eget ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av affärsutveckling och minst två års dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning. Meriterande är om du har erfarenhet av outsourcing av affärsprocesser, helst inom området lönehantering. Vi ser även att du har:

  • Kunskap om komplexa affärer.
  • Erfarenhet av att bygga och bevara relationer med kunder och samarbetspartners.
  • Erfarenhet av att offerera förslag på lösningar efter behovsanalys.
  • Goda kunskaper i att formulera dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska.
  • B-körkort då arbetet innebär resor.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Nobeli Business Support

Nobeli Business Support utvecklar och säljer service- och supporttjänster inom områden såsom Kommunikation och Säkerhet, Lön och Personal samt Dokumenthantering.

Företaget har drygt 140 medarbetare och omsätter ca 180 MSEK.

Nobeli Business Support tillhandahåller tjänster som inte är kundernas kärnverksamhet. Tjänsterna omfattar lönehantering, inköp, patent, säkerhetsrådgivning, tekniska lösningar för säkerhet, spedition och arkivtjänster med fokus på digitala lösningar. Därtill bedriver Nobeli Business Support hotell-, restaurang- och konferensverksamhet då bolaget äger Bofors Hotel.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/58
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-03-13
Sista ansökningsdag 2018-04-08

Tilbage til Ledige stillinger